Nå må hodet spille på lag!

Imorgen er dagen! Både min 25-årsdag, men aller viktigst starter hjemmeeksamenen min som varer frem til onsdag. Så en litt annerledes bursdag vil det i år bli, jeg kjenner allerede at nervene banker på døra.

Dette blir tre usunne og usosiale dager med mye påfyll av sukker og fullt fokus.

Dette er en eksamen i “Læringsmiljø og pedagogisk ledelse” som jeg tar dette året. Med mye i hodet for tiden, så skal jeg likevel gjøre mitt beste for å få et greit resultat. Går det ikke slik jeg hadde håpet, så går likevel livet videre. Jeg vet hvertfall at jeg har gjort mitt ytterste. Litt i overkant høye forventninger og krav har jeg alltid hatt til meg selv..

Har prøvd å forberedt meg så godt som mulig, men til slutt svømte det over med post-it lapper, så jeg måtte bare gi meg.

Fordelen er at jeg brenner for yrket og de jeg arbeider med, dermed blir det mye lettere å både skrive og engasjere seg i emner angående dette.
Med dette krysser jeg nå både fingrer og tær for de kommende dagene, og ønsker dere alle en riktig flott uke 🙂

 

2 kommentarer
    1. Gratulera så mye me dagen i mårå:)
      Så må du ha lykka t på eksamen;) den fiksa du vettu:) så flinke du e i praksis så trur eg du klara detta me glans;) men viktigaste e nå praksisen uansett å de at du brenne så mye for jobben din:)
      Måtte du ha ei flotte veka;)

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg